lørdag den 4. juni 2011

Problemer

Hej, jeg har nogle problemer med at poste beskeder i en af de blogge, hvor jeg er medlem. Jeg kan overhovedet ikke skrive noget derinde. Jeg får bare hele tiden besked på, at kun medlemmer på poste beskeder derinde. Nu har jeg meldt mig ind i Google friends i håb om, at det måske kunne hjælpe. Jeg er jo en computer analfabet.

Nu har jeg lige forsøgt at skrive en kommentar i denne "tråd". Det kunne jeg ikke engang. Mon min computer har fået solstik. Jeg kunne ikke skrive noget i hverken Mariannes eller i Jannes blogge. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har spurgt Anita, om du/hun har en løsning på problemet.

3 kommentarer:

 1. Hej Lene
  Jeg tror ikke det er computeren der har fået solstik, jeg har også haft problemer med at skrive i min egen, og andres blogge det sidste stykke tid.

  SvarSlet
 2. Jeg var lige heldig at kunne skrive én gang i Krea Vendel. Jeg ville så gerne have skrevet tillykke til dig, Birgit. Men jeg blev smidt ud og kunne ikke skrive en kommentar bagefter.

  SvarSlet
 3. Min blog skal lige være prøveklud igen! Når jeg har postet denne besked går jeg tilbage til Krea Vendel og prøver igen. Jeg skal lige give mine gode venner dér besked.

  SvarSlet